interpodmiotowość a przywiązanie - seminarium

Koncepcja interpodmiotowości jest bardzo ważną koncepcją dla zrozumienia rozwoju dziecka. Tak w kierunku zdrowia, jak i psychopatologii. Jest też ważną koncepcją dla zrozumienia procesu psychoterapeutycznego.

Dlatego też 9 stycznia 2018 r. zapraszamy na pierwsze z seminariów poświęconych przybliżeniu samej koncepcji interpodmiotowości i jak różni badacze nurtu infante research ją definiowali. Mówić będziemy o rozwoju interpodmiotowości w niemowlęctwie i jakie ma znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka, pamięci proceduralnej w której magazynowane są najwcześniejsze doświadczenia relacyjne i jakie to ma znaczenie dla modyfikacji wewnętrznych modeli operacyjnych przywiązania (również w trakcie psychoterapii).

Pierwsze seminarium odbędzie się online, w godzinach od 20.00 do 22.00

Koszt uczestnictwa to 70 zł (w cenę wliczone są materiały szkoleniowe i zaświadczenie o uczestnictwie).

Na seminarium obowiązuje wcześniejsza rejestracja (za pośrednictwem formularza kontaktowego w zakładce "Kontakt")

Maksymalna ilość uczestników - 15 osób.