Nasze publikacja na wakacje

Książki publikowane przez Fundację oraz Centrum Psychologii Relacyjnej - Hanna Michalska można nabyć bezpośrednio od Fundacji, w ramach wakacyjnej promocji z 20% zniżką,  zamówienia prosimy kierować na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (prosimy o podanie danych do rachunku i adresu do wysyłki, jeśli jest inny niż w podanych danych do wystawienia rachunku). Na wszystkie książki nabywane przez stronę Fundacji

Książki można odbierać w paczkomatach (w zamówieniu prosimy o podanie kodu lub adresu paczkomatu), koszt wysyłki 14,99 lub wysyłane są jako przesyłki Poczty Polskiej, koszt wysyłki od 15 zł.

Książki można ponadto nabyć w Poznaniu i w Warszawie

Pierwszą siedzibą Fundacji był Poznań, bo to miasto bardzo Fundatorowi bliskie. Z tym większą przyjemnością pragniemy poinformować, że wydawane przez nas książki w Księgarni Medycznej na ul. Półwiejskiej można dotykać, pooglądać, poczytać i jak kto zdecyduje, że warto na własną półkę z książkami postawić - nabyć.

Są to bowiem książki po pierwsze - niezwykłego człowieka. Dopiero później genialnego wizjonera, badacza i psychoterapeuty, który w cierpiącym człowieku widział przede wszystkim człowieka.

Jak kto z Poznania i okolic, zajrzyjcie tam czasem :). Książki można też zamówić przez internet - więcej informacji tutaj

Jeśli ktoś jest z Warszawy lub w Warszawie bywa, to zapraszamy do

Księgarni Psyche Books & Cafe na terenie SWPS, ul. Chodakowska 19/31, 03-815 Warszawa