G.Liotti, B.Farina - Traumatyczny rozwój

UWAGA!!!

Możemy na książkę zrobić 15% upustu tym razem, jej aktualna cena to, 42,50 zł plus 7,20 zł. koszt wysyłki.

Książka Liottiego i Fariny (2011) jest złożoną i objaśniającą rozprawą na temat traumy oraz dysocjacyjnych i psychopatologicznych komponentów, które z niej mogą wynikać.

Systemy motywacyjne w rozmowie klinicznej - G. Liotti, F. Monticelli

Po książce o traumatycznym rozwoju, proponujemy czytelnikom kolejny polski przekład książki autorstwa/współautorstwa Giovanni Liottiego. Tym razem o systemach motywacyjnych, o istnieniu których każdy psychoterapeuta dobrze, by wiedział.

Książka stanowi część swoistej "Trylogii terapeutycznej", którą oprucz "Systemów motywacyjnych w rozmowie klinicznej" tworzą: "Teoria i klinika przymierza terapeutycznego" oraz "Ewolucja emocji i systemów motywacyjnych"

G.Liotti, F.Monticelli:"Teoria i klinika przymierza terapeutycznego" - zapowiedź ksiażki

Wszystkim, którzy już za książkę zapłacili i czekają, a Fundacja ciągle robi poprawki, korekty itd., książkę Ewolucja emocji i systemów motywacyjnych wyślemy ze specjalną dedykacją - niestety już nie Giovanni Liottiego, ale...

Oczywiście książka dla tych cierpliwych czytelników będzie prezentem od Fundacji... z życzeniami, by natchnęła ich takim "byciem człowiekiem", jaki Gianni Liotti na papier potrafił przelać, a w tej książce osiągnął to, co powinien osiągnąć: wielką wiedzę, wiele osobistych przemyśleń i mądrość życiową.

Jest piękna, ta książka jest przepiękna.

W serii wydawniczej "Giovanni Liotti - dziela wybrane" (bo wszystkich książek, których Giovanni Liotti jest autorem lub współautorem z pewnością nie jesteśmy w stanie przetłumaczyć) Centrum Psychologii relacyjnej - Hanna Michalska, wraz z Fundacją do wydania szykują kolejne dwie książki.