wywiad z Fabio Monticellim

O ewolucjonistycznej teorii motywacji Liottiego zgodzili się opowiedzieć autorzy wydawanych przez nas książek w Warszawie (informacja o planowanym spotkaniu tutaj), spotkanie niestety w tym roku się nie odbędzie, ale z autorami wywiad postaramy się udostępnić Face Book'u w dniu 27 czerwca, niech sami wam opowiedzą, o czym będą mówić na konferencji na SWPS w Katowicach (informacja o konferencji tutaj) i na warsztatowym seminarium 29 czerwca (więcej tutaj )

Nazwisko Giovanni Liotti bardzo często ludziom kojarzy się z problematyką dysocjacji. Tym wszystkim, którzy chcieliby dowiedzieć się czym rzeczywiście zajmował się Giovanni Liotti i jego współpracownicy zapraszamy na wywiad z dr Fabio Monticellim, jego długoletnim współpracownikiem i przyjacielem. Odbędzie się online w dniu 10 czerwca od godziny 21.00 do 20.00.

Na spotkanie obowiązuje rejestracja (link do formularza tutaj ). Max. liczba uczestników 20 osób.

Spotkanie jest bezpłatne, jeśli ktoś chce wspomóc działalność Fundacji może dokonać wpłaty dowolnej kwoty darowizny na konto Fundacji ING Bank Śląski 09 1050 1520 1000 0023 6607 5881