od przywiązania do interpodmiotowości - seminarium

Koncepcja interpodmiotowości jest bardzo ważną koncepcją dla zrozumienia rozwoju dziecka. Tak w kierunku zdrowia, jak i psychopatologii. Jest też ważną koncepcją dla zrozumienia procesu psychoterapeutycznego.

Zapraszamy na seminarium online poświęconych przybliżeniu samej koncepcji interpodmiotowości i jak tego, jak różni badacze nurtu infante research ją definiowali. Mówić będziemy o rozwoju interpodmiotowości w niemowlęctwie i jakie ma znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka, pamięci proceduralnej, w której magazynowane są najwcześniejsze doświadczenia relacyjne (czyli relacyjnej wiedzy niejawnej) i tego, jakie to ma znaczenie dla modyfikacji wewnętrznych modeli operacyjnych przywiązania (również w trakcie psychoterapii).

Seminarium odbędzie się 9 kwietnia 2020 w godzinach od 20.00 do 22.00

Koszt uczestnictwa to 75 zł (w cenę wliczone są materiały szkoleniowe i zaświadczenie o uczestnictwie).

Na seminarium obowiązuje wcześniejsza rejestracja (za pośrednictwem formularza kontaktowego w zakładce "Kontakt")

Maksymalna ilość uczestników - 15 osób.