teoria multimotywacyjna Liottiego a trauma relacyjna - webinarium

UWAGA NA PROŚBĘ ZAINTERESOWANYCH SEMINARIUM ZOSTANIE POWTÓRZONE 13 lipca

W dniu 14 kwietnia w godzinach od 20.00 do 22.00 zapraszamy na webinarium, które poświęcone będzie problematyce interpersonalnych systemów motywacyjnych i ich udziale w procesie traumatyzacji. Poruszymy problematykę wskaźników świadczących o aktywności tych systemów w trakcie psychoterapii oraz znaczeniu budowania przymierza terapeutycznego opartego na systemie motywacyjnym parytetowej kooperacji, załamanich się tegoż przymierza i sposobach jego przywracania. Seminarium nawiązuje do treści książki G. Liottiego i B. Fariny: "Traumatyczny rozwój" oraz przygotowywanej w tym roku do druku książki G.Liottiego i F.Monticielliego; "Systemy motywacyjne w rozmowie klinicznej" oraz G. Liottiego: "Interpersonalny wymiar świadomości".

Seminarium odbędzie się on line w godzinach od 20.00 do 22.00. Na seminarium wymagana jest wcześniejsza rezerwacja. Link do formularza rejestracyjnego znajduje się tutaj

Koszt uczestnictwa to 60 zł.