style przywiązania - strategie aktywacji, hiperaktywacji, dezaktywacji - webinarium

W związku z dużym zainteresowaniem tym seminarium z przyjemnością powtórzymy je dnia 22 września 2017 r. w godzinach od 20.00 do 22.00

Ponieważ po raz kolejny ktoś nam sygnalizuje, że strategie kontrolujące przywiązania zdezorganizowanego są zbyt nową problematyką, by na podstawie samej książki o traumatycznym rozwoju były zrozumiałe. Wszystkie osoby, które chciałyby dowiedzieć się jak funkcjonują te strategie, zapraszamy na seminarium on line. Seminarium odbędzie się 8 grudnia 2016 r. w godzinach od 20.00 do 22.00.

Na seminarium poruszymy generalnie startegie aktywacji, hiperaktywacji i dezaktywacji systemu przywiązania a co się z tym wiąże strategie regulacji emocji związanych z tym systemem oraz kompatybilnym z systemem przywiązania w każdym stylu czy wzorcu u dziecka (czyli po okresie niemowlęctwa, kiedy coraz większe znaczenie odgrywają wewnętrzne modele opreacyjne przywiązania) systemem opieki u dorosłego. Przedstawimy model F. Shavera i M. Mikulincera

Na seminarium obowiązuje wcześniejsza rejestracja przez formularz kontaktowy http://www.fundacjaprzyjacielemartynki.pl/kontakt_.html

Koszt seminarium to 75 zł od osoby (cena obejmuje matriały szkoleniowe i zaświadczenie o uczestnictwie)